注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

Aaron 1s me

 
 
 

日志

 
 
关于我

生活在天空下的人

网易考拉推荐

2009年9月19日  

2009-09-19 20:34:46|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今日去咗天坛啊!!!几唔错,空气几好,环境都唔错...不愧系皇帝既地方...不过我地最知道几回音壁就差强人意了,都冇咩回音既,同小学语文书有太大出入了!!!呃人!!!

今日就系从学校坐车去果度用咗个几钟啊!!!变态!!!坐到我都想训觉...唔系,系企到想训觉,边有位坐!!!

然后我去咗西单,哇,好多野买啊!!!搞到我超有用钱欲望!!!我最后买咗两件衫,一件灰色西装,一件红色格仔衬衫,个人认为几好睇...不过以后都系少买d野,唔可以再用咁多钱了!!!

好累啊...行到脚都断...点解北京咁鬼死大啊!!!细d会死咩,就地铁转车今日我就转左成十次!!!唉...

天日唔出了,费事行...

  评论这张
 
阅读(16)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017